7 на Богемії (з 2017року)

Темы в этом разделе могут создавать только те, кто публикует рассказ о сносе архируины

Модераторы: Главный модератор, Модераторы

Правила форума
ВНИМАНИЕ!
Для выкладывания картинок в этом разделе используйте встроенную в форум функцию "Добавление вложения"

Внешние файлообменники не гарантируют сохранность вашего скрина, будет жалко если он потеряется!

Выкладывать разрешено только реальные битвы и оригинальные рассказы.
За сфальсифицированные данные, фотошоп или плагиат предусмотрено наказание.

Если в скриншоте финальной битвы нет имени игрока, а написано "ваши войска", то размещать такой скриншот может только автор сноса, либо должно быть обязательно указание - чьи это войска. Неуказание хозяина войск приравнивается к фальсификации и карается баном.
Ответить
GedaiElf
Новобранец
Контактная информация:

7 на Богемії (з 2017року)

#1 Сообщение GedaiElf »

Думаю, не відкрию секрет ні для кого з гравців в цю гру. Все залежить від везіння бути в потрібний час в потрібному місці.
В мене було дві каденції гри в цій грі (сорян за те, що повторююсь)
1. 2010 - 2015 (Архон. супер період. Надії на сімку були, але... конкуренція піпець. більше 3тис гравців на серваку. Вірогідність знайти, а тим більш, замочити АРХУ - майже нульова. Правда, один раз, я зранку зайшов у гру, пустив слідаків, і о чудо - знайшов сімку!!! Серце тріпотіло, готувався її знести. АЛЕ!!! Через секнду слідак знайшов іще одну, а потім іще. І тут, я побачив листа від адмінів гри, з поздоровленням з 1 квітня. Йолкі палки, там в листі було написано, що адміністрація вирішила так пошуткувати і напічкала такі сімки аж по 1 ЧЖ..
ось так і всі надії і закінчилися в 2015році.
2. 2017- по тепер. І ось тут наступило 4 березня. Вечір. Чисто символічно запустив слідаків. Побігали,як звичайно. Щось надибали. Але нічого цікавого.
Врятував Ютуб. Я затримався позирити огляд дня Стерненка.Закінчив і хотів вже вимикатися. Спочатку думав, що мене підводить зірю. Протер очі. Ні. Поміж знайденими руїнами мальками та загинувшими слідами стояла вона - -СІМОЧКА. Така приваблива зі півсферою куполу від чаклунства.
Звісно, весь сон, як рукою зняло.
Героя, найшвидшого, треба звати до столиці.
Споряджати, кастувати. Плацдарм на стольню. Все треба робити швидко, адже кругом багато "бажаючих" випередити мене.
Перекинув армію. 7 хвилин, а наче вічність.
Хвилина відпочинку - - блін, як десять. Вихід. Бляха - 44 хвилини.
Вийшов. Постійно моніторю округу. Вроді все чисто.
залишилася хвилина до атаки. Піпець, сумніви почали мучити. Несильно мало армію послав?
Бац. ПЕРЕМОГА!!!!!!!!!!!
Відлягло від серця.
Дякую за увагу.
Думаю, всі зрозуміли, про що мова.
Бажаю всім гравцям досягти своєї СІМКИ в грі
!модератор AnnihilatorQuin:
Нарушение п.1 Правил Форума
Вложения
Spy.jpg
Arbash
Администратор
Контактная информация:

Re: 7 на Богемії (з 2017року)

#2 Сообщение Arbash »

Пожалуйста, увеличьте Ваш рассказ в несколько раз, уделите особое внимание детальному описанию самой битвы. Помните, что рассказ должен быть красочным и интересным.
Ответить

Вернуться в «Рассказы о великом подвиге - уничтожение архируин!»